ÇEVRE ORTAOKULU

OKUBEG

Öğrencilerin bilgiyi anlamaya ve iletmeye yönelik becerilerini belirlemeyi amaçlayan, öğrencilerimizin sınıf düzeyi ve gelişim özelliklerine göre belirlenen özgün metinler ile okumayı etkin bir şekilde ve belirli bir amaca yönelik gerçekleştirme düzeylerini ölçen OKUBEG sonuçları açıklandı. OKUBEG'te ilk %5'lik dilime girerek başarı sertifikası almaya hak kazanan 4. sınıf öğrencilerimizden Beren Ertok, Belis Önal, Mehmet Kağan Çelik'i; 5. sınıf öğrencilerimizden Gökhan Sedat Kösem, Alina Saklıca, Çınar Evrenk, Selin Sağnak, Tanem Tekgül, Ural Çay, Alp Atalay, Caner Ergüler, Zeynep Ayşe Yılmaz, İpek Eröksüz'ü; 6. sınıf öğrencilerimizden Viola Arzuman, Mehmet Kuzey Mekikoğlu, Sarp Dağlar, Ege Deniz Göbeklioğlu, Ali Çınar Girgiç, Çınar Kaya, Hülya Yağmur Çeri'yi; 7. sınıf öğrencilerimizden Derin Göbeklioğlu, Hasan Demir Peker, Maya Varan, Alya Korkmaz, Batuhan Derin, Ahmet Emre Kendir, Irmak Ünlü, Rüzgar Çayır, Eren Erdurgut, İklim Su Uzunhasan'ı kutlar başarılarının devamını dileriz.