UNESCO-SEMEP GÜNEY DOĞU AKDENİZ ÇEVRE PROJESİ (South Eastern Mediterranean Environment Project)
ÇEVRE ORTAOKULU

Sürdürülebilirlik ve çevre sorunlarına karşı her zaman duyarlı olan okulumuz ve öğrencilerimiz, SEMEP etkinliğine bu sene belirlenen ““UPCYCLING Doğal Afetlerin gölgesinde; Küresel İklim Krizine Karşı sürdürülebilir Akıllı Kentler, Tarımda Alternatif Projeler, Doğal ve Organik Tarım Süreçlerinde İyileştirme’’ temaları ışığında, “Tüketen Değil, Üreten Şehirler’’ çalışması ile katıldılar.

6. sınıf öğrencilerimiz Sürdürülebilirlik ve Geri Dönüşüm kavramlarının önemini vurguladıkları şehir maketleri ile Türkçe ve İngilizce olarak proje sunumlarını tamamladılar. Öğrencilerimiz SEMEP projesi kapsamında düzenlenen sunumda ‘’En İyi Çok Yönlü Araştırma Ödülü’nü’’ alarak okulumuzu başarı ile temsil ettiler.