Çevre Koleji - Amaç Mükemmeli Yakalamaksa
POLİFONİ TAKIMIMIZ İTALYA’DA DÜNYA İKİNCİSİ OLDU
ÇEVRE ORTAOKULU

POLİFONİ TAKIMIMIZ İTALYA’DA DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

İtalya’nın Rimini şehrinde gerçekleşen “World of Choirs Fiestalonia” Korolar Festivali’ne, Müzik Bölümünün koordinatörlüğünde Çevre Koleji Polifoni takımımızla katıldık.

Festivalde Polifoni takımımız performansını, etnik ve yöresel parçaların modern düzenlemesinden oluşan repertuarını, 23 koristlik kadrosuyla sergiledi. Diğer ülke okulları tarafından da büyük destek gören ekibimiz festivalde, korolar kategorisinde Dünya ikinciliği elde etti.

Öğrencilerimiz; koro alanında sergiledikleri muhteşem performansın yanı sıra diğer ülke okullarının müzik, dans, müzikal, kısa film gibi sanatsal performansları hakkında da deneyim sahibi oldu. Festival süresince birçok yabancı ülke öğrencileriyle tanışmanın beraberinde San Marino ve Bolonya gezisiyle farklı Avrupa şehirlerini de gezme fırsatı da buldular. Festivalde performans sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlara rehberlik eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.