Çevre Koleji - Amaç Mükemmeli Yakalamaksa
23. Bilim ve Teknoloji Haftamızın kapanış ve ödül töreni
ÇEVRE ORTAOKULU

23. Bilim ve Teknoloji Haftamızın kapanış ve ödül töreni

23. Bilim ve Teknoloji Haftamızın kapanış ve ödül töreninde Sayın Doç. Dr. Emre Atlıer’i onur konuğumuz olarak ağırladık. Konuğumuz, Türkiye’de ve dünyada yazılım mühendisliğinin geleceği, yapay zekâ alanında yapılan çalışmalar, günlük hayatta kullandığımız birçok uygulamanın nasıl kurgulandığı ve çalıştığı konu başlıklarını öğrencilerimizle etkileyici bir sunum ile paylaştı. Dolu dolu geçen bu haftada öğrencilerimiz hazırladıkları proje ve performanslar ile bizleri gelecek nesillere duyduğumuz güven konusunda yine şaşırtmadı. Yapılan çalışmaların jüri değerlendirmeleri sonucunda belirlenen ödüller, konuğumuz ve idarecilerimiz tarafından ödül töreninde öğrencilerimize verildi. Törenimizin son bölümünde ise 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan orkestramız, konuklarımıza sergiledikleri müzik performansıyla büyük beğeni topladılar.