Çevre Koleji - Amaç Mükemmeli Yakalamaksa
Atatürk
Çevre Lisesi 2024 Mezunlarını Uğurladı

Çevre Lisesi 2024 Mezunlarını Uğurladı

Çevre Lisesi, 12 Haziran Çarşamba günü 19. dönem mezunlarını, kurucumuz Hüseyin Rahmi Ekşi ve genel müdürümüz Şebnem Gönen’in de katıldığı muhteşem bir törenle uğurladı. Lise müdürümüz Nurhan Deniz’in açılış konuşmasının ardından okul birincisi Nehir Dinçer tüm öğrenciler adına kütüğe ismini çaktı. Başarılı olan öğrencilere plaket takdiminden sonra sınıf temsilcilerinin veda konuşmalarıyla diploma sunumuna geçildi. Bayrak-flama devir teslim töreninde duygusal anlar yaşanırken 12.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı müzik performansları törenimize ayrı bir renk kattı. Pasta kesimi ve vals gösterisinin ardından öğrencilerimiz keplerini atarak mezun olmanın sevincini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar. Mezunlarımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.