Çevre Koleji - Amaç Mükemmeli Yakalamaksa
Atatürk
Aktiviteler

Çevre Ataşehir Anaokulu “Akıl Atölyesi”ndeydi

Çevre Ataşehir Anaokulu Hazırlık sınıfı öğrencileri 25 Şubat Çarşamba günü, Türk Beyin Takım Kadıköy temsilcisi olan “Akıl Atölyesi”ni ziyaret ederek, uzman eğitmenler eşliğinde zekâ oyunlarının neler olduğunu, farklı oyunlar oynayarak öğrendiler.

Yaş gruplarına uygun akıl yürütüp strateji geliştirdikleri oyunlar oynayıp çeşitli geometrik cisimleri tanıdıkları atölye çalışmalarında çocuklarımız, hem merak ettiler, hem de gözlem yaptılar.

Öğrencilerimiz, zekâ oyunlarıyla dolu atölye çalışması sonunda sürpriz hediyelerle mutlu oldular ve çok eğlenceli bir deneyim yaşadılar.

Çevre Erenköy Anaokulu Öğrencilerimiz Dinozor Müzesinde

Çevre Erenköy Anaokulu Hazırlık sınıfı öğrencileri 11 Mart 2015 Çarşamba günü Türkan Saylan Dinozor Müzesine gitti. Nesilleri tükenen ancak efsaneleri devam eden ve çocukların ilgisini her zaman çeken dinozorları yakından görüp inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz çok keyifli ve renkli bir gün geçirdi.  Gerçeğinden farksız olan bu dinozorlar hakkında da bilgiler edinen öğrencilerimiz dinozorların gizemli dünyasında yolculuk yaptı.

Meslekler

Çevre Koleji Anaokulu küçük grup öğrencileri olarak işlediğimiz meslekler konusu ile ilgili öğrencilerimizle sohbet ettik. Öğrencilerimiz, meslek gruplarını öğrendiler. Öğrendikleri meslek grupları içerisinden daha eğlenceli olduğunu düşündükleri için doktorluk mesleğini seçtiler. Bu mesleği, drama yolu ile yaşayarak öğrenmeleri sağlandı. Kuklalarla yapılan doğaçlama yolu ile meslekleri tanıdılar.