VİZYONUMUZ

ÇEVRE KOLEJİ
Amaç mükemmeli yakalamaksa...

MİSYONUMUZ

Ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde, bilgi, beceri ve davranış alanlarında gelişimi sağlayan yenilikçi ortamlar sunarak, toplumda fark yaratan, çevreci, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

Okul öncesinden üniversiteye kadar, evrensel ve kurumsal değerler ışığında, öğrencilerini her yönüyle hayata hazırlayan lider bir okul olmak.

Temel Değerler

• Eğitimde mükemmeliyetçilik
  • Öğrenci odaklılık
  • Bilimsellik
  • Yenilikçilik
  • Etik değerlere saygı
  • Güvenilirlik
  • Sürdürülebilir Gelişim

KALİTE POLİTİKAMIZ

Toplam kaliteyi yaşam biçimi olarak benimseriz. Başardıklarımızla yetinmeyiz; sürekli iyileştiririz.
Öğrenci odaklıyız. Öğrencilerimizin daha mutlu, daha başarılı ve iyi vatandaş olmaları için çalışırız. Yüksek beklentiler yaratır, bunları karşılarız.
Çalışanlar en önemli varlığımızdır. Çalışanlarımızın geliştirilmesi ve memnuniyetinin artırılması başarımız için ön şarttır.
Sunduğumuz hizmeti mükemmelleştirmek için iş birlikleri geliştiririz.
Sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Sürdürülebilir çevre bilinciyle hareket ederiz.
Yakın çevremize örnek oluruz.

EĞİTİM AMAÇLARI

Türk Milli Eğitiminin belirlediği temel amaç ve ilkeler doğrultusunda yetişmiş olmanın ötesinde, Çevre Koleji mezunu;
1 - Bir sonraki eğitim kurumunda gerek ileri düzeydeki yabancı dil becerileri gerekse sağlam akademik alt yapısı sayesinde başarılı,
2 - Aktif çevre gönüllüsü,
3 - Tercihi doğrultusunda spor, sanat, kültür etkinliklerinden birinde gelişmiş bir birey olur.