Funda Şendil -Tuna Şendil
VELİ GÖRÜŞLERİ
Funda Şendil -Tuna Şendil

Her ebeveyn gibi biz de oğlumuzun hangi okula gideceğine karar verirken alternatifleri değerlendirdik. Çevre Koleji’ni seçmemizde çeşitli unsurlar etkili oldu ki bunlardan biri de gördüğümüz sıcak ilgi, güler yüz ve samimiyetti. 5 yıldır Çevre Koleji’ndeyiz, bu sıcaklık hiç değişmedi. Gerek okulun şehrin içinde, merkezi ve ulaşımı kolay bir noktada olması, gerekse edindiğimiz olumlu izlenim ve çeşitli referanslar okul seçimimizde etkili olan diğer unsurlardandır.

Kalabalık bir okul olmamasının avantajını öğretmenler, veliler ve hatta öğrencilerin pek çoğu ile iletişim kurarak yaşıyoruz. Öğretmenlerin öğrencilerle kurduğu sevgiye dayalı iletişim sayesinde eğitimin daha verimli olduğu bir gerçektir. Çevre Koleji öğrencilerinin 2 dili çok iyi kullanabileceğini bilmek, çevre bilinci yüksek, Atatürkçü bireyler olduklarını gözlemlemek, sosyal hayattan kopmadan, yetenek ve talepleri doğrultusunda öğrencilerin spora ya da sanata yönlendirildiğini görmek mutluluk verici. Çevre Koleji’nden mezun olan bir öğrencinin akademik ve sosyal yönden başarılı olacağına inancımız yüksektir.

Tüm özverili çabaları, çocuklarımızı kendi çocukları gibi görüp her biriyle tek tek uğraştıkları için başta sınıf öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ile çocuklarımıza temiz ve rahat bir ortam sağlamaya çalışan tüm çalışanlara teşekkür ederiz