ÇEVRE ORTAOKULU

Uluslararası Sınavlarda Yine Büyük Başarı!

2017-2018 Akademik yılında Cambridge sınavlarına girerek bu yıl da büyük bir başarıya imza atan 167 YLE (Young Learners) 121 KET ve PET  ilk ve orta okul öğrencimiz ,14 Kasım Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen görkemli törenlerle sertifikalarını aldı. Türkiye başarı ortalamasının %55 olduğu KET sınavında Çevre Koleji öğrencileri %100 başarıya ulaşırken, Türkiye başarı ortalamasının %51 olduğu PET sınavında da öğrencilerimiz %99’luk bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Törende aynı zamanda Fransız Kültür Merkezi, Cervantes Enstitüsü ve Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından uygulanan 2. yabancı dil sınavlarında da toplam 49 öğrencimiz %100 başarı elde ederek sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizin İngilizcenin yanında ikinci yabancı dilde de yeterliliklerini belgeleyebilmeleri son derece sevindiricidir. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi yürekten tebrik ederiz.