Toprak Günü İçin Bir Aradayız

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Toprağı Koru, Gelecek Nesilleri Koru’’ temalı farkındalık yaratma etkinliğinde, Çevre Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri bir aradaydı. Öğrencilerimiz, 8 Aralık Pazar günü Akasya Alışveriş Merkezi’nde kurdukları stantlarda ‘’bir tohum da sen ek’’ diyerek küçük arkadaşları ile birlikte günün önemine dikkat çektiler. Farklı yaş gruplarından çocuklar ve onların ebeveynleri ile tohum ekimi yapan öğrencilerimiz farkındalık yaratmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu değerli etkinliğe Genel Müdürümüz Şebnem Gönen ve Okul Müdürümüz Nurhan Deniz bizzat katılarak destek verdiler. Ayrıca “Toprak Günü” kapsamında, 5 Aralık Perşembe günü okulumuzun bahçesinde özel olarak ayrılmış alanlara; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve lise öğrencilerimizin katılımıyla her bir lise kademesi adına fidan dikimi de gerçekleştirildi.