ÇEVRE ORTAOKULU

San Remo Festivali Çevre’de

İtalya’nın San Remo şehrinde bu yıl 18.si gerçekleşen San Remo Müzik Festivali’nde birçok zorlu rakibi eleyerek finale kalan “Çevre Koleji Modern Dans Takımı”mız ve 32 uluslararası okulla yarışarak ilk kez katıldığımız bu büyük organizasyonda çok büyük bir başarıya imza atarak birincilik ipini göğüsleyen Çevre Polifoni Takımımızın elde ettiği başarılar, okulumuzda gerçekleşen görkemli bir törenle kutlandı.

Öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimizin yanı sıra bu haklı gururumuza ortak olmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Özel Okullar Şube Müdürüz Sayın Esra Özgenç ve Kadıköy İlçe Belediyesi Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Çetinkaya davetliler arasındaki yerini aldı. Hem görsel hem de müzikal anlamda kusursuz olan törenimiz, elde edilen başarının ne kadar yerinde olduğunu kanıtlar nitelikteydi.