Nalan Atilla Tuncel - Atahan Tuncel
VELİ GÖRÜŞLERİ
Nalan Atilla Tuncel - Atahan Tuncel

8 Yıl önce Çevre Kolejini seçmemizin nedeni, çocuğumuzun iyi bir akademik eğitim alması, sosyal faaliyetlere katılması ve okuldan aldığı yabancı dil eğitimiyle uluslararası etkinliklerde bulunarak bir dünya insanı olması konusunda yol almasıydı.

Şimdi görüyoruz ki; sizler çocuğumuza bu süreçte, verdiğiniz eğitimin kalitesiyle, düzenlediğiniz sosyal ve kültürel faaliyetlerle, etkin yabancı dil eğitiminizle ve en önemlisi de birbirinden değerli branş öğretmenlerinizle pek çok akademik, sosyal ve kişisel değerlerler kazandırdınız.

Çocuğumuz bugün, 8 yıl önceki hedeflerimize Çevre Kolejiyle birlikte adım adım yaklaşmaktadır; Akademik anlamda iyi bir duruma gelmiştir, Sportif anlamda okulun yüzme takımında bulunmaktadır, etkinlik olarak İngilizce drama kulübünde yer almaktadır (Danimarka’da düzenlenen ISTA Okullar arası tiyatro festivaline katılmıştır.), Yabancı dil ve kültürel iletişim anlamında (Polonya organizasyonunda yer almıştır), müzikal anlamda bongo ve gitar çalabilmektedir aynı zamanda Bando takımında yer almaktadır.

Çevre Koleji, sergilediği bu modern eğitim anlayışıyla akademik, sosyal, çevreci, kişilikli öğrenciler yetiştirilmesi konusunda eğitim camiasında önder ve yenilikçi bir eğitim yuvası olmuştur.