OKUL MÜDÜRÜNDEN

Çevre Koleji, uluslararası standartlarda verdiği yabancı dil eğitiminin yanı sıra, öğrencilerine güçlü bir akademik alt yapıyla yetişmeleri için gerekli ortamı sağlamakta ve öğrencilerinin ilgi duydukları bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda kendilerini geliştirmeleri için de çok çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında yaşama hazırlanan, geleceğin liderleri olacak öğrencilerimiz, milli değerlerine sahip, kültürel farkındalıklarının bilincinde, kendilerine güvenen ve sosyal sorumluluk alabilen bireyler olarak "Çevre Koleji"ndeki eğitimlerini tamamlamaktadırlar.

Kısa zamanda pek çok alanda ve çok sayıda başarıya imza atarak adından övgüyle söz ettiren Çevre Koleji motivasyonu yüksek, deneyimli, heyecanlı eğitimci kadrosu, hedefleri yüksek, öğrenme sorumluluğuna sahip ve başarıya odaklı öğrencileriyle başarılarına başarı katmaya devam edecektir.

Nurhan DENİZ

ndeniz@cevrekoleji.k12.tr