Jülide Büyükavcı (Ege Büyükavcı’nın velisi)

Çevre Koleji ile tanışıklığımız oğlumu yüzme kurslarına yazdırmamız ile başladı. Oğlum Ege ilkokuldayken 2 sene burada yüzdü. Onu getirip götürürken okulun öncelikle fiziki koşullarını çok beğendim ve ortaokulu burada okumasını istedim. Ancak oğlum Eyüboğlu Kolejini kazanınca 6. sınıfı orada okudu. Çeşitli sebeplerden dolayı 7. sınıfa burada devam etmesini istedim ve sene sonunda bu konuda ne kadar isabetli karar verdiğimizi gördüm. Öncelikle okulun akademik disiplini çok yüksek. Veli okul iş birliği çok fazla. Bunun dışında özellikle TEOG sınavlarında, okulumuzun yöneticilerinin, öğretmenlerinin üstün gayretlerini yakından gözlemledim. Sonuçta Kadıköy Anadolu Lisesini kazanmasına rağmen liseye burada devam etmesine karar verdik. Öncelikle Atatürkçü çizgisi, yüksek akademik düzeyde İngilizce eğitimi, "Dünya Vatandaşı" olan kendine güvenen bireyler yetiştirmesi beni çok memnun ediyor. MUN gibi uluslararası organizasyonlarda yer almak bir öğrenci için büyük ayrıcalık. İkinci yabancı dil eğitimi de çok iyi. Özel olmasına rağmen disiplinli bir okul. Okul ortaklığı projeleri ile dünyanın çeşitli yerlerinden arkadaşlar edinme şansı da var. Kısacası Çevre Kolejinde oğlumun okumasından çok memnunum.