Geleneksel 11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası

11. sınıflar “İngilizce Münazara Turnuvası Şampiyonları” belli oldu.

27 Kasım Çarşamba günü “11. Sınıflar Münazara Turnuvası”nın yarı final maçları yapıldı. 11. sınıflardan gönüllü öğrencilerin oluşturduğu münazara takımları “Bilim insanlık için tehdittir” ve “İnternet Demokrasiyi Destekler” konularını tartıştılar. Birinci maç bilimin tehdit olmadığını savunan muhalefetin, ikinci maç ise internetin demokrasiyi desteklediğini savunan hükümetin galibiyetleriyle sonuçlandı. 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen finalde ise konu “Özel üniversiteler daha iyi bir eğitim verir” idi.  Hem hükümet hem de muhalefet takımları fikirlerini başarıyla sundular ve savundular. Kazanan; Zeynep Melis Ekşi, Birce Sasık, Emir Bacaksız ve Bengü Altıntaş’tan oluşan muhalefet takımı oldu. Parlak fikirleri, güzel çalışılmış savunmaları ve İngilizce hakimiyetleriyle münazaraya renk katan 11. sınıf öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenleriyle birlikte jüri olma cesaretini gösteren arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.