Geleneksel 11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası

11D Sınıfı Münazara Takımı 11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası Şampiyonu Oldu.

28 Kasım Çarşamba günü “11. Sınıflar Münazara Turnuvası”nın yarı final maçları yapıldı. 11A ve 11D Sınıfları münazara takımları, “Bilim İnsanlık için Tehdittir” konusunu tartıştılar ve maç, bilimin tehdit olduğunu savunan 11D’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Aynı gün 11C ve 11B Sınıfları “İnternet Demokrasiyi Destekler” konusunda bir münazara maçı yaptılar ve maçının galibi hükümet kanadı temsilcisi 11B Sınıfı oldu.

6 Aralık Perşembe günü gerçekleşen finalde ise konu “Özel Üniversiteler Daha İyi Bir Eğitim Verir” idi.  Hem hükümet hem de muhalefet takımları fikirlerini başarıyla sundular ve bu fikirlerin çarpışması sırasında öğrencilerimiz adeta devleştiler. Kazanan muhalefet takımı oldu.

Parlak fikirleri, güzel çalışılmış savunmaları ve İngilizce hakimiyetleriyle münazaraya renk katan 11. sınıf öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenleriyle birlikte jüri olma cesaretini gösteren arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.