Uluslararası Toplum Önünde İngilizce Konuşma Yarışması Türkiye Birinciliği ve Londra Dünya Finali

English Speaking Union

9 Mart 2018 Cuma günü ESU tarafından organize edilen ve Türkiye’nin en seçkin 11 okulunun öğrencilerinin katıldığı  “Uluslararası Toplum Önünde İngilizce Konuşma Yarışması” nın Türkiye ayağında,  11. sınıf öğrencimiz Beycan Dağcı birinci oldu ve Londra’daki uluslararası finalde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Londra’da 14-18 Mayıs 2018 tarihlerinde 53 ülkeyi temsil eden lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen finalde Beycan, özellikle doğaçlama konuşmasındaki performansıyla hem yarışmacı arkadaşlarını hem de izleyicileri kendine hayran bırakarak olağanüstü bir performans sergiledi.  Ülkemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencimiz Beycan Dağcı’yla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.