Lise Meslek Tanıtım Günleri

Çevre Koleji Lise Rehberlik Servisi olarak 28 Mart Çarşamba ve 2 Nisan Pazartesi günü iki ayrı oturum şeklinde Meslek Tanıtım Günü’nü gerçekleştirdik. Okulumuzda; Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yener Ünver, Dekan Yrd. Prof. Dr. Özlem Yenerer Çakmut ve Hukuk Klinikleri dersi sorumlu Öğretim Görevlisi Av. Selmin Cansu Demir ile 3. ve 4. sınıf hukuk bölümü öğrencilerini ağırladık. Hukuk bölümünü düşünen öğrencilerimiz, uygulamalı olarak gerçek dava dosyalarını inceleme fırsatı yakaladı. Aynı anda tıp bölümünü tercih etmeyi düşünen öğrencilerimiz İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) Biyokimya Anabilim Dalı’ndan Dr. Yusuf Yeşil ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Alper Şükrü Kendirci ile buluştular.

2 Nisan Pazartesi günü ise tüm öğrencilerimiz ile Ford Otomotiv Sanayi AŞ’den Satış Sonrası Saha Operasyon Müdürü Mehmet Metin Yılmaz ve Satış Sonrası Bölge Müdürü Akgür Akkaya’yı buluşturduk. Kendileri makine mühendisliği ve işletme alanından bilgiler vermenin yanı sıra güçlü ve geliştirilebilir yönlerin keşfi ile doğru hedef belirleme konularında öğrencilerimize çok önemli yönlendirmelerde bulundular.