Çevre Koleji 14 öğrencisiyle Harvard Üniversitesindeydi

Çevre Koleji olarak bu yıl da 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında Harvard Model Birleşmiş Milletler Konferansı’na katıldık. Amerika’nın Boston şehrinde Harvard Üniversitesi tarafından bu yıl 67. kez düzenlenen konferansta öğrencilerimiz Ekvador’u temsil ettiler. Dünyanın dört bir yanından gelen 4000’den fazla lise öğrencisinin katıldığı konferansta delegasyonumuz farklı komitelerde çeşitli küresel sorunları tartışarak çözüm önerileri sundu. Bu derece önemli konular üzerinde aylarca çalıştıktan sonra oldukça geniş bir platformda kendilerini ifade etme şansı bulan öğrencilerimizi, okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için kutluyor başarılarının ve farkındalıklarının artarak devam etmesini umuyoruz.