Demokratik Çevre
Demokratik Çevre

Çevre Koleji Lisesinde 2016-2017 öğretim yılı kapsamında 18 Ekim Salı günü öğrenci birliği seçimleri gerçekleşti.

Çevre Lisesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen seçimde, aday öğrenciler arkadaşlarına kendilerini tanıtmak ve seçildikleri takdirde neler yapacaklarını anlatmak üzere hazırladıkları renkli sunumları okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdi.

Seçim sonucunda “Öğrenci Birliği Başkanlığı” için en yüksek oyu 10/B sınıfından Ayşe Ezgi DONDURAN alırken, “Öğrenci Birliği Başkan Yardımcılığı” için 9/D sınıfından Fatih GÜMRÜKÇÜOĞLU, “Yazman ve Saymanlık” için 9/D sınıfından Fırat Kayhan KAYHAN seçildi. Seçilen öğrencilerimize başarılar diler, aday olan tüm öğrencilerimize gösterdikleri bu medeni cesaretten dolayı teşekkür ederiz.