Çevre Lisesi, “TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalleri”nden Derece ile Döndü

Yaklaşık 900 proje içinden son 8 proje arasına giren “Elektromanyetik Dalgaların Kalkanlama Yöntemi Kullanılarak Engellenmesi ile Kanser Hücrelerinin Çoğalma Oranının Azaltılması” isimli fizik projemiz, 25-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen “50.TÜBİTAK Bölge Finalleri”nde yer aldı.

Bölge finallerinde 10. Sınıf öğrencilerimiz Bilge Nur Güven ve İrem İyisan, öğretmenimiz Elif Boyraz danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.