Çevre Lisesi Sabancı Üniversitesi’nde
Çevre Lisesi Sabancı Üniversitesi’nde

Çevre Koleji 9.sınıf öğrencileri 17 Ekim Pazartesi günü Sabancı Üniversitesini ziyaret etti.

Çevre Koleji’nin üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Sabancı Üniversitesi’ni daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlediği gezi programına ilgi büyüktü.

Sabancı Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerin rehberliğinde gerçekleşen üniversite turunda, öğrencilerimize eğitim sistemi, sunulan imkânlar ve kulüp çalışmaları hakkında genel bilgiler verildi. Gezi programında ayrıca, üniversite ve bölüm tercihinde bulunurken dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı.

Öğrencilerimiz güzel ve keyifli bir gün geçirmenin yanısıra Sabancı Üniversitesi’ni yakından tanıma fırsatı buldu.