Çevre Lisesi 2016 Harvard MUN Konferansı’nda
Çevre Lisesi 2016 Harvard MUN Konferansı’nda

Çevre Lisesi MUN Kulübü Amerika’da gerçekleşen Harvard MUN 2016’da okulumuzu başarıyla temsil etti. 10. sınıflardan Dila Koşar, Ege Büyükavcı, Ece Sevenay, Ece Manav, Zeynep Güngör, İpek Samsa, Nezihi Can Berkkam, Mert Akyürekli, Beyza Nur Bostan; 11 . sınıflardan ise Alinda Ağa, Alp Ongun, Mert Mollaahmetoğlu, Caner Yılmaz, Ata Akatay, Nazlı Mirasoğlu, Aysima Taş, Bora Hacıoğlu, Beyza Deniz ve Bige Ekemen İngilizce öğretmenleri Çiğdem Çağlayan ve Türkan Kaya eşliğinde 28 - 31 Ocak tarihlerinde dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Harvard Üniversitesi tarafından organize edilen “Model Birleşmiş Milletler Konferansı”na katıldı. Dünyanın dört bir tarafından 36 farklı ülkeden 300’den fazla okul ve 3000’den fazla öğrencinin katıldığı konferansta 8 farklı komitede politik, ekonomik ve sosyal sorunlar ile güncel sorunları tartışıp çözüm önerileri üreten öğrencilerimizin hepsi; gerek alan bilgileri, gerekse İngilizce seviyeleri ile kendilerini gösterdi. Konferansın ardından Boston ve New York'u da gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz hayatlarının en unutulmaz deneyimlerinden birini yaşamış olarak Amerika'dan döndü.