Çevre Lisesi 11.Sınıf Öğrencimiz Sevgi Eda Keskin Hello Dergisi’nde

Çevre Lisesi 11. sınıf öğrencilerimizden Sevgi Eda Keskin, Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlediği “Sevgi” konulu öykü yarışmasında Türkiye birinciliği aldığı öyküsüyle Hello Dergisi ekim sayısında yer aldı.

Her çocuğun içinde bir potansiyel olduğuna inanan ve bu potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefleyen, bilime ve sanata önem veren bir kuşak için çalışmalarını sürdüren Yaratıcı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ve Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ile “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” kapsamında yapılan röportajda ödüllere doymayan, başarılı ve umut veren yedi kız öğrenciden biri de “Notalar ve Kelebekler” adlı öyküsüyle Türkiye birincisi olan öğrencimiz Sevgi Eda Keskin oldu.

Ulusal ve uluslararası platformlarda katıldığı birçok yarışmada ödüller alan öğrencimiz Sevgi Eda Keskin’i bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.