Çevre Koleji, Yetenek Gecesi’nde Fatma Turgut’u Ağırladı

Akademik alanlarda olduğu kadar bilim, sanat ve spor alanlarında da kazandığı başarılarla dikkat çeken Çevre Kolejinin her yıl gerçekleştirdiği Yetenek Gecesinin bu yıl yedincisi düzenlendi.  Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin bu yılki onur konuğu ise Fatma Turgut oldu.

Bu seneki onur konuğumuz Fatma Turgut’un katılımıyla renklenen gecemiz, birbirinden güzel ve hareketli performanslarla izleyenlerinden tam not aldı.

Geceden elde edilen gelirle her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin üniversite bursu kazanması sağlandı.

Yetenek Gecesinde sahneye çıkarak bu projeye destek olan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin müzik ve dans alanlarındaki performansları profesyonelleri aratmadı.