Çevre Koleji Öğrencilerinden Uluslararası Yabancı Dil Sınavlarında Üstün Başarı
Çevre Koleji Öğrencilerinden Uluslararası Yabancı Dil Sınavlarında Üstün Başarı

“TOEFL, FCE, PET, FIT, DELE, DELF” gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlarda başarılı olan 120 Çevre Koleji lise öğrencisi yabancı dil sertifikalarını almaya hak kazandı.

SEPT (Studying English Through Projects and Tests) programını temel alarak kaliteli yabancı dil eğitimi veren ve bu vizyonla hareket eden Çevre Koleji, uluslararası yabancı dil sınavlarında, öğrencilerinin göstermiş olduğu başarı ile yabancı dil eğitimi konusundaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

“TOEFL, FCE, PET, FIT, DELE, DELF” gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlarda başarılı, 120 Çevre Koleji lise öğrencisi sertifikalarını düzenlenen özel bir törenle aldı.

Sertifika töreninde Cambridge University Press’ten gelen yetkili, bu başarının altını çizerek Çevre Kolejinin, uluslararası geçerliliği olan yabancı dil sınavlarına rekor düzeyde katılım gerçekleştirdiğini ve sınav sonuçlarının ülke genelinin çok üzerinde olduğunu vurguladı.

Çevre Koleji, dil eğitiminde yer verdiği “AFS, MUN, ISTA, SCHOOL PARTNERSHIP” gibi uluslararası projelerle öğrencilerine yurt dışına çıkma şansı sunarken öğrencilerinin tüm dünyada geçerliliği olan dil sınavlarından almış olduğu derecelerle de başarılarına bir yenisini daha ekledi.