Çevre Koleji Destination Imagination Turnuvası’nda Yeniden Dünya Finallerinde
Çevre Koleji Destination Imagination Turnuvası’nda Yeniden Dünya Finallerinde

Çevre Koleji Dünyanın En Büyük STEM ve Yaratıcılık Yarışması Olan Destination Imagination Turnuvası’nda Yeniden Dünya Finallerinde

Bu sene 28 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen dünyanın en büyük STEM ve yaratıcılık turnuvasının Türkiye finallerine Çevre Koleji damga vurdu. 300 takım ile yaklaşık 2500 öğrencinin yarıştığı turnuvada öğrenciler farklı kategorilerde performans sergilediler. Bilim, teknik ve doğaçlama kategorilerinde yedişer lise öğrencisinden oluşan üç ayrı takımla turnuvada yarışan Çevre Koleji; bilim kategorisinde “Türkiye birinciliği”, teknik kategoride ise “Türkiye ikinciliği” elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Son iki yıldır dünya finallerinde ülkemizi temsil eden Çevre Koleji üçüncü kez aynı gururu yaşıyor.

20-24 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Kansas City şehrinde yaklaşık 35 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan dünya finallerinde okulumuzu ve ülkemizi temsil etmeye hak kazanan iki takımımıza da başarılar diliyoruz.