Türkiye Rekoru

24 -28 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen  Türkiye Turkcell Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda Çevre Lisesi öğrencisi GİZEM GÜVENÇ, 100M Karışık derecesi ( 01:02:87 ) ile Türkiye rekorunun yeni sahibi olmuştur. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Çevre Kolejinde Türkiye Rekoru

28 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen  “Türkiye Turkcell  Açık Yaş Uzun Kulvar  Milli  Takım Seçme Müsabakaları”nda öğrencimiz “Gizem Güvenç”  50m serbest yüzmede 00:26.13  ve 100m serbest yüzmede 00:56.24  derecesi ile “Yeni  Türkiye Rekoru”nun  sahibi olmuştur. Ayrıca öğrencimiz 13-14 Nisan tarihlerinde İsviçre’nin Sursee şehrinde gerçekleştirilecek olan “Multınatıon Gençler Yüzme Şampiyonası”nda ülkemizi temsil edecektir.