Çevre Kolejinde Muhteşem Cumhuriyet Şöleni
Çevre Kolejinde Muhteşem Cumhuriyet Şöleni

Çevre Koleji, Cumhuriyetimizin 93. yılını, adına yakışan bir şekilde “Bayram coşkusu Çevre Kolejinde yaşanır!” dedirten bir şölenle kutladı.

Yaklaşık 2000 davetlinin katıldığı Cumhuriyet Şöleni 29 Ekim Cumartesi akşamı okul bahçesinde  müthiş bir törenle gerçekleşti. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin, idarecilerin, mezunların ve velilerin yer aldığı özenle hazırlanmış gösteriler dev bir prodüksiyon eşliğinde sergilendi.

Yürüyüş kortejindeki öğrencilerin taşıdığı dev bayrakla başladı Cumhuriyet coşkusu ve gururu. Cumhuriyet kazanımlarını anlatan dramaya öğretmen ve öğrencilerden oluşan koro ve İspanyolca öğretmeninin solo performansı eşlik etti. Bayrak takımı ve pulse gösterisi ile gururlandı tüm izleyiciler. Halk dansları, modern dans ve vals gösterileri törenin en görkemli anları arasındaydı ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Törenin finalinde konfeti yağmuru altında marşlar söylenirken herkesin yüzünde aynı heyecan aynı gurur ve dilinde aynı cümle vardı: “Yaşasın Cumhuriyet!”

Törene katılamayan ancak bu muhteşem atmosferi yaşamak isteyenlere canlı yayınla ulaştırıldı törenin tamamı.

Çevre Koleji olarak hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir tören daha gerçekleştirmiş olmanın haklı gururuyla Atamızın aydınlattığı yolda nice 93 yıllara…