Çevre Koleji Yine Yeniden Almanya’da
ÇEVRE ORTAOKULU
Çevre Koleji Yine Yeniden Almanya’da

Bu yıl 30 Kasım – 05 Aralık tarihleri arasında 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizle “Edertalschule Gymnasium” okulu ile üçüncü öğrenci değişim projemizi gerçekleştirdik. Tarihi bir şehir olan Frankenberg’de kaldığımız sürece 20 öğrencimizin tamamı Alman ev yaşantısı hakkında bilgi sahibi oldular. Yapmış oldukları mükemmel sunumlarla ve canlandırmalarla kendilerini ifade edebilme şansına eriştiler. Yakın civardaki şehirleri de gezerek kültürel birikimlerine katkıda bulundular. Şehrin Belediye Başkanı Sayın Rudiger Hess’e yapmış olduğumuz yarı resmi niteliğindeki ziyaret ve bu ziyaretin Frankenberg Gazetesi’nde haber olması gezimizin en anlamlı bölümüydü. Önümüzdeki yıllarda da bu projeyi layıkıyla sürdürmeyi hedefliyoruz.