Çevre Koleji “Yetenek Gecesinde” Bora Duran’ı Ağırladı!

Akademik olduğu kadar bilim, sanat ve spor alanlarında da kazandığı başarılarla dikkat çeken Çevre Koleji’nin her yıl gerçekleştirdiği Yetenek Gecesinin bu yıl 6.sı gerçekleştirildi. Sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin bu yılki onur konuğu ise Bora Duran oldu.

Geceye performanslarıyla destek olan bu seneki onur konuğumuz Bora Duran’ın katılımıyla renklenen gecemiz, birbirinden güzel ve hareketli etkinliklerle izleyenlerinden tam not aldı.

Geceden elde edilen gelir her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin üniversite bursu kazanması sağlandı.

Gecede ayrıca öğrenci öğretmen ve idarecilerimizin müzik, dans, drama alanlarındaki performansları ise profesyonelleri aratmadı.