Çevre Koleji Sosyal Sorumluk Projesi Yetenek Gecesi

Çevre Lisesi geleneksel ‘’Yetenek Gecesi’’ etkinliğinin 8.si 17 Nisan akşamı yine muhteşem gösterilerle tamamlandı. Başta Genel Müdürümüz Leyla Bilgin, öğrenci, öğretmen, veli, idareci ve memur 7’den 70’e herkesin yeteneklerini sergilediği geceye Manga grubunun solisti Ferman Akgül onur konuğu olarak katıldı. Latin dansları alanında Türkiye dereceleri bulunan Onur Alp Sancaktar’ın da dans performansı ile renk kattığı gecenin gelirleri, Toplumsal Sorumluluk Projemize çok ciddi bir katkı sağladı. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamaya devam etmenin mutluluk ve gururunu hep birlikte yaşadık. Yetenek Gecemiz bu yıl da gerek performanslarıyla gerekse bu performansları izlemeye gelerek bizlere destek olan herkese unutulmaz bir deneyim yaşatmaya devam etti.