ÇEVRE ORTAOKULU

Uluslararası Sınavlarda Yine Büyük Başarı

Çevre Koleji, Cambridge Üniversitesi 2017 ESOL sınav sonuçlarında Türkiye’nin en başarılı üç okulundan biri oldu. 2016-2017 Akademik yılında Cambridge ESOL sınavlarına girerek bu yıl da büyük bir başarıya imza atan ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz, 15 Kasım 2017 tarihinde konferans salonunda düzenlenen görkemli bir törenle sertifikalarını aldı. Sınavlara giren 315 Çevre öğrencisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Törende aynı zamanda Fransız Kültür Merkezi, Cervantes Enstitüsü ve Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından uygulanan 2. yabancı dil sınavlarında öğrencilerimiz %100 başarı elde ederek sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerimizin İngilizcenin yanında ikinci bir yabancı dilde de yeterliliklerini belgeleyebilmeleri son derece sevindirici. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi yürekten tebrik ederiz.