ÇEVRE ORTAOKULU

Masal Tadında Masal Yolu Gezisi

Çevre Koleji Ortaokulu olarak bu yıl on öğrencimizle unutulmaz anların yaşandığı Almanya Masal Yolu gezimizi gerçekleştirdik. Bizim için gezimizin bir diğer özel yanı da Okul Müdürümüz Sayın Şebnem Gönen’in de gezimizde bize eşlik etmesiydi. 5 gün süren gezimizde dünya masallarının çıkış noktalarını, masalların oluşumundaki tüm detayları öğrendik. Öğrencilerimiz oldukça yoğun geçen 5 günlük programımızda her akşam otele dönüşünde edindikleri değer ve kazanımların onlara kattıklarını gezimiz için özel olarak hazırlanan güncelere yazarken aldıkları keyif görülmeye değerdi. Birçok güzel anının ve unutulmaz deneyimlerin yaşandığı gezi dönüşünde hepimizin yüzünde gezinin bitmesinden dolayı oluşan buruk bir hüzün vardı. Seneye gerçekleşecek olan gezimizi büyük bir heyecanla bekliyor olacağız.