ÇEVRE ORTAOKULU

Destination Imagination Festivali “POLONYA”

Okulumuz, bu yıl 11-14 Mart tarihleri arasında 6.sınıf seviyesinden 14 öğrencimiz ile İngilizce öğretmenimiz Margaret Işıklar ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Gülnihal Yıldırım danışmanlığında Polonya’nın Wroclaw kentinde düzenlenen “International Destination Imagination Creativity Festivalİ”ne katıldı.

Açılış töreninde, diğer ülkelerden gelen takımlarla birlikte öğrencilerimiz, okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşadılar. Festival sırasında Fen Takımı’mızın sergilediği drama büyük beğeni topladı.  İngilizce Takımı’mız ise söylediği şarkı ve dans sunumu ile herkesin ilgisini çekti.

Buddy Team Challenge’ta Polonyalı Takımlarla eşleşen takımlarımız verilen görevde çözüm üretme konusunda yüksek performans gösterdiler.

Instant Challenge’ta ise ( anlık görevlerde) öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak gösterdikleri performansla herkesin  beğenisini kazandı.

Katıldıkları workshoplarda birbirinden farklı deneyimler yaşadılar.

Organizasyondan geriye kalan zamanlarda öğrencilerimiz Wroclaw şehrini gezme imkânı bularak Polonya’dan eşsiz bir deneyim ve keyifle ayrıldılar.