Bilişim Haftası “Teknolojinin Doğru Kullanımı ve Üretkenlik” Temasıyla Gerçekleşti
ÇEVRE ORTAOKULU

Bilişim Teknolojileri Bölümü olarak öğrencilerimizi bilime yönlendirmek, onların düşünme becerilerini geliştirmek, teknolojide sadece tüketen değil, üreten nesiller yetiştirmek amacıyla geliştirdiğimiz eğitim programını “Bilişim Haftasında” öğrenci performansları ile taçlandırdık. Bu kapsamda öğrencilerimizle bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Teknolojik Atıklar Çöp Değildir sergisi, Photoshop manipüle çalışmaları, Teknoloji Bağımlılığı sergisi, 10 parmak klavye yarışması, kodlama ile dans etkinliği, 3D Çalışmaları sergisi, Unplugged aktiviteler, Green Screen uygulamaları, Arduino projeleri sergisi, Oyun Programlama (Unity- Scratch) sergileri düzenlenen etkinlikler arasında yer aldı.