ÇEVRE ORTAOKULU

8. Sınıf Öğrencilerimiz Anıtkabir’de

8-9 Aralık 2018 tarihlerinde Genel Müdürümüz Leyla Bilgin önderliğinde 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Ankara gezimizi gururla tamamladık.

Öğrencilerimiz, gezinin 1. gününde Ata’mızın ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir’de düzenlenen Anıtkabir Devlet Töreni’ne katıldılar ve duygu dolu anların ardından müze turunu gerçekleştirdiler. Daha sonra rehberleri eşliğinde Etnografya Müzesini gezdiler.

Öğrencilerimiz, gezinin 2. gününde I. Meclise ve II. Meclise gittiler. Meclis gezilerinin ardından Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret ettiler.

Çevre Koleji olarak Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine sonsuza dek bağlı kalacağımıza, milli değerlerimize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz.