ÇEVRE ORTAOKULU

3. Sınıflar Yazar Etkinliği (Nilay Yılmaz)

Kültür ve sanat gezileri kapsamında 3. sınıf öğrencilerimizle 22.11.2018 tarihinde okulumuzun konferans salonunda Yazar Nilay YILMAZ’ı ağırladık.

20 Kasım “Çocuk Hakları Günü” kapsamında haklarının peşine düşen tüm çocukların, çocukları sırça köşklerde büyütmeyen ve onların yaşam yolculuğunu destekleyen yetişkinlerin, her şeye rağmen kırılmayan düşlerin ve gerçeklerin yolculuğunu anlatan “Kırılmayan Hayaller” öyküsünü sınıfta okuyup düşünüp ve düşüncelerinizi somutlaştırıp çizdik. Çizimlerimizi boyayarak ve kesip yapıştırarak öykümüzün kahramanı Camsu’nun zorlu yolculuğunda ona yol arkadaşı olduk.

Yazarımız Nilay Yılmaz, “KIRILMAYAN HAYALLER” kitabının oluşum sürecini, bu süreçte neler yaşandığını ve kitaptaki gizli şifreleri bizlerle paylaşırken heyecandan yerimizde duramadık.

Çok keyifli geçen etkinliğin sonunda Yazar Nilay Yılmaz, “Kırılmayan Hayaller” kitabını imzalayarak “Çocuk Hakları” konusuna dikkat çekti.