ERENKÖY ANAOKULU

Çevre Anaokulları Proje Sunumları

Çevre Koleji Anaokulları hazırlık grupları olarak GEMS Penguenler konusu kapsamında penguenlerin türleri, yaşadıkları yerler, evlerinin özellikleri ve beslenmeleri gibi birçok konu hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi olduk. Yaptığımız fen ve matematik, okuma yazmaya hazırlık vb. çalışma sayfaları ile sunum dosyası oluşturduk.

Pet şişe ve farklı materyaller ile hazırladığımız penguenleri sınıfımızdaki iglo köşemizde sergiledik.

Öğrencilerimiz, kutup şeklinde hazırladığımız sınıflarımızda, tasarladıkları penguen kostümlerini giyerek başarılı bir proje sunumu yaptılar. Sunum süresince hem onlar hem de aileleri heyecanlı ve mutluydular.

Sunum sonunda, kendilerini değerlendiren öğrencilerimiz, bir işi başlatıp bitirmenin tecrübesini edinmiş olmanın gururunu yaşadılar.