ERENKÖY ANAOKULU

Kütüphaneler Haftası Kutlu Olsun

Çevre Koleji, kütüphane birimi ve Türkçe bölümü iş birliği ile 52. Kütüphaneler Haftası’nı etkin ve etkili bir biçimde kutladı. Öğrencilerimiz bu yıl da Kütüphane Haftası’nda her gün bir atölye çalışmasına katıldılar. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz öğretmenleri ile katıldıkları çalışmalardan oldukça keyif aldılar. Bu çalışmalar sonucunda, ilkokul ve ortaokulumuzdan Naz Oksay, Ege Yaver, Emir Sancak, Begüm Berikman, Güneş İmamoğlu, Ece İrem Yılmaz, Doğa Çalıkıran, Duru Öncüloğlu, Mert Emir Gezici, Burcu Sevimay, Yağmur Geçer, Pelin Budak, Mısra Çakır, Defne Naz Konuşmaz, Duygu Kalafat, İdil Anadağ, Nehir Yurdakul, Can Yılmaz, Akad Dora Erol ve Onur Coşkun isimli öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar ödül almaya hak kazandı. Öğrencilerimizin ödüllerini alırken yaşadıkları mutluluk yüzlerinden okunuyordu.