BİLGİ İŞLEM

Çevre Koleji Bilgi İşlem Ekibi olarak, tüm  öğrenci, öğretmen ve personelin  bilgi çağı teknolojilerinden en verimli şekilde faydalanması, yeni teknolojilerin okula tanıtılması, geliştirilmesi  ve kullanılmasında gerekli desteğin sağlanması amacıyla tüm kuruma hizmet vermekteyiz.

Kurumun bilgisayar olanakları; gelişen teknolojilere, kadromuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına paralel olarak arttırılmaktadır. Bütün birimlerde internet kullanımı için altyapı mevcut olup, gelişmiş bilgisayar ağımızla kurumun tüm iletişim ve mail trafiği kesintisiz olarak sürdürülmektedir.

Birimimizin temel amacı; okulumuzu çağdaş koşullara uygun bir bilgi işlem ve iletişim yapısına kavuşturmak, öğretmen ile öğrencilerin eğitim-öğretim ve araştırma ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda yazılım ve teknik konularda gerekli bakım -onarım çalışmalarını yerine getirmektir.