Arzu Yunus - Işık Alara Yunus
VELİ GÖRÜŞLERİ

Kızım yedi yıldır yani hazırlık sınıfından beri Özel Çevre Okullarında eğitim görmektedir. Her yıl verilen eğitim ve öğretim sayesinde bugün kendine güvenen, her konuda fikir sahibi olan ve en önemlisi Atatürk ilkelerine son derece bağlı bir çocuk olmuştu. Bunda kurucuların idari kadronun ve tabi ki tüm öğretmenlerin büyük paylar ve emekleri vardır.

Kendim de eğitimci olduğum için öğrenci yetiştirmenin ve onlara gelecek için şekil vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu sebeple okulda her aşamada uygulanan programları son derece beğeniyor ve başarılı buluyorum. Gerek branş derslerinde, gerekse de SBS derslerinde yapılan çalışmalar benim fikrimce gayet olumludur. Okulumuza tüm bu çalışmalarından dolayı şahsım ve çocuğum adına teşekkür ediyorum.