5 Aralık Dünya Toprak Günü Kutlu Olsun

Çevre Koleji, çevrenin ve toprağın önemini vurgulamak ve okul genelinde farkındalık yaratmak amacıyla Dünya Toprak Günü’nde birçok etkinlik gerçekleştirdi. Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen etkinliklerde öncellikle tüm öğrenciler ve öğretmenler okula yeşil ve kahverengi tonlarında kıyafetlerle gelerek toprağın ve yeşilin önemine dikkat çektiler. Anaokulu öğrencileri toprak ile ilgili kolyeler ve pankartlar hazırladılar. 2. sınıf öğrencileri günün anlam ve önemi ile ilgili sloganlar hazırlayıp sınıf kapılarına astılar. 3. sınıflar “This Land” başlıklı şiir yazdılar. 4. sınıflar sınıf kapılarını yaprak kolajı ve ağaçlarla süslediler. 5. sınıf öğrencileri poster ve kostümler tasarladılar. 6. sınıf öğrencileri logo tasarladılar, 7. sınıf öğrencileri beyaz tişörtler üzerinde hazırladıkları tasarımlarını sergilediler. Lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri de farkındalık yaratmak amacıyla konferans salonunda günün anlam ve önemiyle ilgili bir sunum yaptılar. Etkinliklerde en renkli kareler ise 10. sınıf öğrencilerinden geldi. 10. sınıf öğrencileri kendi tasarladıkları ağaç kostümleriyle ve mizah anlayışlarıyla herkese keyifli dakikalar yaşattılar.

5 Aralık Dünya Toprak Günü kutlu olsun!