MIDDLE SCHOOL » PARENTS‘ VIEW » Filiz Çakır | Çevre College – If the aim is to pursue excellence

Ben 5/C şubesinden Nisan Amber ÇAKIR ın annesiyim.Büyük kızım Derin ÇAKIR da okulunuzdan 2013/2014 yılında mezun oldu.Kadıköy Anadolu Lisesinde öğrenimine devam ediyor.Derin bu yıl değişim programı ıle 10.sınıfı Kanada da okumakta. Bizleri cok mutlu eden bir konuyu sizlerle paylaşmak, size ve ekibinize teşekkür etmek istedim.Derin in okulunda dünyanın çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler var ve burası yerel bir devlet okulu.Kızımın ingilizcesinin diğer ülkelerden gelen birçok arkadaşından iyi olduğunu duymak bizi mutlu etti.Bu okulunuzun verdiği ingilizce eğitimle olmuştur. Ayrıca Ebru ERTINAZ öğretmenime de Kanadada ki okuluna yazmiş olduğu referans mektubu için teşekkür ederim, okuduğumda benim de gözlerim doldu.

Görünen o ki size bir dolu teşekkür borcumuz var,Nisan  da okulunuza devam etme şansını kazandı, ne mutlu bize.

Başarılarınızın devamı dileği ile.

Sevgi ve saygılarımla